Prix d'Arts

Uh, pa skoro sam zaboravila!! Prošli tjedan Sandra Shabby Kraljica počastila ma s ovom lijepom nagradom. 

"Prix d'Arts je nagrada za blogere koji prenose kulturne, etičke, literarne, osobne itd. vrijednosti izvan nacinalnih i govornih granica. Koji, sažeto rečeno, pokazuju da se njihova živa kreativnost i razmišljanje može lako otkriti u njihovim riječima i između redaka, bez obzira na jezik kojim pišu. Nagrada je zamišljena kao sredstvo promicanja prijateljstva među blogerima, način da se iskaže naklonost i priznanje za njihov rad koji webu daje dodatnu vrijednost." 



Hvala ti Sandra na ovoj nagradi! 

Meni je stvarno teško izdvojiti blogove kojima bih proslijedila nagradu, jer tako ih je puno koje volim čitati i zaslužili su ovakvu nagradu, stoga nagradu šaljem svim svojim sljedbenicima.


Do čitanja!

20.000 milja pod morem

Napokon jedan sunčan dan i odmah sam ga iskoristila za fotkanje svega što sam napravila ovih dana. Neki za sunčanih dana iznose posteljinu na balkone, a ja trčim s fotoparatom i pripremam foto session. :)

Jučer sam se veselila snijegu kao malo dijete. Baš sam razmišljala što je toliko čarobno u tom snijegu da u nama izaziva potrebu da svima oko sebe vičemo "Snijeeeg! Pada snijeg!!!" i oduševljeno se spremamo van na tu hladnoću da bi šetali po snijegu.

A sad se sigurno pitate kakve to ima veze sa morem, pa i nema nikakve, samo sam se podsjetila svog jučerašnjeg raspoloženja u odnosu na trenutno. :)
Danas je na foto sunčanju bila i ova slika, radila sam je za malenog Erika iz Splita, pa otuda i morska tema. Mora dijete od malena učiti o ribama :) Kada gledam ove fotografije, najrađe bi bila na nekoj plaži i brčkala se u moru. Toliko o snijegu i zimskim radostima :)

Ova salveta mi je toliko slatka i nisam se mogla odlučiti koji dio bi iskoristila, pa sam je zalijepila cijelu. Nekako mi se činila obična samo u 2D varijanti, pa sam hrid napravila 3D sa DAS masom i naglasila balončiće zraka. Slova od pjene zalijepila sam na bijelu špagu. Špagom sam htjela simulirati mrežu (budući da JOŠ ne znam plesti mreže) i sviđa mi se kako je ispalo.

Zar vam ne dođe da zaronite zajedno s ovim ribicama?!




Pozdravljam vas sve, do čitanja!

 

Keks made Copyright © 2011