A tko je ta sretnica...

Čekajte! Nemojte još skrolati niže jer prije nego objavim kome privjesnice stižu pod bor, moram i na vas prenjeti raspoloženje u kojem jesam baš zahvaljujući vama. Prvo što trebate učiniti je upaliti zvučnike i kliknuti na gumb s desne strane u kojem piše Xmas songs we love i nakon nakon toga na Play All.

Tako, sada kad je ugođaj kakav treba biti - možemo dalje!

Pa da vam i objasnim o čemu se radi. Dok sam čitala vaše komentare iz minute u minutu pjevušila sam drugu pjesmu i na kraju mi je bilo žao ne objediniti ih u jednu zajedničku play listu, tako da možemo pjevušiti zajedno, a dodala sam i još neke meni drage pjesme.
Zanimljivo je kako se iz godine u godinu ukus mjenja i svake godine neka druga pjesma zauzme mjesto najdraže, no ima onih koje nikada ne silaze sa 1. mjesta moje topliste, a to su one koje me podsjećaju na djetinjstvo.
Zvončići u izvedbi Kiće Slabinca odmah mi u glavi prizovu sliku Božića koje smo čekali kod dede i bake, obitelj na okupu, a sestrična, sestra i ja skakućemo na ovu pjesmu. I naravno kako je to bila jedina kazeta koju smo imali sa Božićnim pjesmama, A i B stranu smo odslušali toliko puta dok nismo pali s nogu.
Pahuljice padajte, žao mi je da je nisam mogla pronaći u izvedbi dječjeg zbora, jer baš takvu je pamtim, a volim je zato što me u sekundi vrati u vrtić, sjedimo za stolom i izrađujemo ukrase za bor, a u zraku miris UHU ljepila. Ni danas mi nije jasno jel' UHU ljepilo utjecalo na to da toliko pamtim taj događaj ili je to ipak bila pjesma :)

Eto drage moje, lista nama najdražih Božićnih pjesama biti će tu da s njom dočekamo Božić, samo jedan klik i uživate u Božićnom ugođaju.

A sada je vrijeme da izvučem i dobitnicu poklona. A to je ovoga puta......




Draga Eda, javi mi na mail adresu i poklon stiže, sa sobovima je već sve dogovoreno!
Hvala svima što ste komentirale i sudjelovale :)

Do čitanja!
Keks

 

Keks made Copyright © 2011