Zima, zima - e, pa šta je

Inspiracija je divna stvar, stvarno je čudo kako se u našem mozgu rađaju ideje.
Neki dan naletjela sam na ovu fotografiju na Pinterestu i morala sam taj ugođaj prenjeti na neku od Božićnih čestitki.
 
Photo via Pinterest
No kako postići da imamo inspiraciju raditi zimske stvari u ranu jesen? 
Od kada sam krenula u samostalni posao, stalno se borim s time da na vrijeme počnem izrađivati predmete vezane uz neko godišnje doba i moram priznati da je prilično teško.
Da bih uspjela napraviti dovoljno Božićnih dekoracija za prodaju, kupiti potrban materijal, pripremiti ambalažu, sve fotografirati,... a pritom ne zapostaviti one redovne poslove vezane uz dizajn i suradnju sa stalnim klijentima, morala bih početi početkom jeseni.
Stvarno mi je to teško zamisliti, vani je još uvijek toplo, sve pršti od jesenjih boja, skupljaju se kesteni, a ja crtam snjegoviće, igram se sa filcom i vunom i radim kuglice od snijega!


Nije to toliko neizvedivo, sjesti i napraviti nešto, nego je problem u tome da je moja inspiracija vezana uz sve što me okružuje. To što trenutno sjedim u radnoj sobi u čizmama, jer mi je hladno za noge, je isto dio inspiracije. Topli čaj koji pijem da se ugrijem je isto dio inspiracije, okićeni grad, pogled na maglu kroz prozor,...
Kako taj ugođaj prizvati na početku jeseni i izbjeći da Djed Mraz nosi kratke hlaće, a bor je okićen školjkicama koje sam skupljala na plaži ili otpalim lišćem? :)
 





Koja su vaša iskustva? Imate li neki dobar savjet?

Do čitanja!


 

Keks made Copyright © 2011